Tidligere gjennomførte konserter

Den største gleden man kan ha...

Vi gleder oss stort ved å kunne gi god musikk til alle. Her er noen av konsertene vi har arrangert og gjennomført.

Veterakorpskonserten 2012 og 2013

Som vanlig er Veterankorpskonserten sommerens store happening. 6 korps samlet sine tropper  på Pers både i 2012 og 2013 og delte god musikk med hverandre. Vi blir alle stadig bedre og konsertene er en fryd for øret.

Holmenkollen, spilling under Holmenkollsøndag, 2012

Denne gangen fikk vi en flott plassering i krysset nedenfor VM-huset. Kjempemorsomt å kunne ønske publikum velkommen! 2 timers spilling, det er vi stolte av, nå har vi virkelig fått bygget ambis'en.

....her har vi også spilt mye, mer info kommer

Julekonsert og spilling på Voksenmessen.

Også i år hadde vi julekonsert med julebord, KorX sang og festet sammen med oss. VI hadde også gleden av å spille på Voksenmessen.

Veterankorpskonserten 2011

På Pers, 6 korps, fullt trøøkk!

Holmenkollen, spilling under VM på ski 2011

For en folkefest. Dette er et arrangement Norge kan være stolte av, og vi bidro med å spille for publikum (skiløperne hadde så innmari dårlig tid...).  

YourCompany.Com © 2003 • Privacy Policy • Terms Of Use

Jubileumskonserten 2010

Så var vi endelig 20 år. Da må man jo spille ungdomsmusikk, så vi dro til med 70-tallsmusikk. Vi hentet inn eksterne krefter av det dyktige slaget og laget hen skikkelig jubileumskonsert. Etterpå var det fest med masse hyggelige gjester. En herlig konsert, supert publikum og en jubelfest det går gjetord om!

Veterankorpskonserten 2010

Også i år spilte 7 korps. Korpsene ga oss et variert og spennende program. Som vanlig er det artig å kunne nivellere seg mot andre tilsvarende korps, og det er morsomt å høre et bredt reportoar av stykker fremført. Vi håper like mange kommer neste år til denne storspill-happending.

Veterankorpskonserten 2009

Åsen Blåser fortsetter å arrangere Veterankorpskonserten. I år spilte 7 korps. Vi håper alle våre gjester har like stor glede av konserten som vi har. Godt å spille for kvalifisert publikum, men det er ikke minst artig å se hvordan utviklingen er i alle korpsene. Det er også en ypperlig anledning til å høre ny korpsmusikk som det kan være aktuelt å ta en kikk på selv. Deltagere på årets konsert var: Olsenbanden, Eikeblaas, Hammerbakken blæseensemble, Bestum stasmusikk, Musikkselskabet Mellom-Blæs, Lystharmonikerne og ÅsenBlåsen.

Verdenskonsert 2009

27. mai 09 hadde Åsen Blåsen og Lystharmonikerne konsert i Voksen kirke med verdens musikk som tema. Vi blåste oss gjennom de fleste verdensdeler selv om mye var konsentrert rundt Europa. Vi fikk en herlig konsert, og håper vi kan samarbeide med Lystharmonikerne igjen. Publikum fikk høre: Instant Concert (diverse) , Så skimrande var aldrig havet (Sverige), Farväl till en slavisk kvinne (Russland), One Night in Bangkok ("Thailand"), Oregon (USA), Latin Gold (Latinamerika), Britta Polka (Danmark), Waltz #2 (Russland), Great Themes from Great Italian Movies (Italia), General Cederschiöld marsj (Sverige), Ungarsk dans #5 (Ungarn), One (fra Chorus Line, USA), Radetzkymarsj (Østerrike)

Utekonserter våren 2006

Åsen Blåsen flytter ut i friluft. Onsdag 31.mai spilte vi i Frognerparken, en riktig sur og vindfull ettermiddag, men det var jo noen som hørte på, og det låt slett ikke værst. Og så er det jo så kort vei til nærmeste kafe. Uken etter gjentok vi suksessen, på Egertorget denne gangen, der er det jo alltid mye mennesker. Og med litt flaks avslutter vi det hele i Måltrostveien, hvor vi spiller for nabolaget til Stein Erik og Monica.

jubileumskonsert i Voksen kirke

Korpset hadde 15-års jubileum høsten 2005, og vi arrangerte derfor en jubileumskonsert i Voksen kirke. Dette var den første konserten vår med vår nye dirigent, Morten Sanner, og det var riktig så hyggelig og stemningsfullt.

Janitsjar-kro med Torshov Janitsjarorkester

Torshov Janitsjarorkester arrangerte janisjar-kro på Sagene Festivitetshus lørdag 16. april, med flere korps og et kor. Åsen Blåsen gjorde stor lykke med sitt underholdningsrepertior, stor stemning og en meget vellykket aften.

Show Time

Lørdag 30. oktober 2004 spilte vi konsert på "Gamla".

Sammen med oss var tubaisten Morten Sanner.

Julekonsert

ÅsenBlåsen arrangerer Julekonsert sammen med Tempelet Hornorkester 6.desember 2003 klokken 18:00 i Holmenkollen kapell. Solist er Astrid Aabel Haugen.

Borggården

ÅsenBlåsen arrangerer konsert sammen med Kampen Veteranorkester mandag 8.september 2003 klokken 18:30 i Borggården i Oslo Rådhus. Vi har gleden av å få med oss klokkenisten i rådhuset, Vegar Sandholt, som spiller på et stort transportabelt klokkespill. Dette er første gang Vegar spiller sammen med et janitsjarkorps.

Musicals of the Night

Lørdag 18.januar 2003 arrangerte ÅsenBlåsen konsert på Gamla, med Øystein Wiik som solist. Dette ble en uforglemmelig kveld, med stinn brakke, topp stemning og flott musikk. Vi fikk oppleve en virkelig profesjonell artist i full utfoldelse, som sang oss gjennom flere nydelige musicals.

Og etterpå, nå alt var slutt, ja, da var det ikke slutt likevel, for da spilte Ph5 opp til dans

Holmenkolldagen

Til tross for tåke under hopprennet var det en flott stemning. ÅsenBlåsen spilte trofast, først ved restauranten, siden på sletta ved tjernet, og jubelen ville ingen ende ta. NRK var på pletten, med kamera fra Sportsrevyen, det var jo ikke så mye annen sportslig innsats å få øye på i tåkehavet.

Spilling på Røa senter

Før jul besøkte vi Røa senter, for å kaste glans over det store gildet for handelstanden.

Østerås kirke

Fredag 8.november arrangerte Hjelpekorpset, nå også omtalt som EikeBlaas, en nydelig konsert i Østerås kirke. EikeBlaas, ledet av Knut Løken, spilte folketoner og en festmarsj. De hadde besøk av en flott gjeng med ungdommer fra Sollentuna Musikkår, ledet av Christer Åberg, som ga oss et innblikk i hva motiverte unge musikere kan prestere. Og så spilte selvfølgelig også ÅsenBlåsen, som vanlig dirigert av Magnus Johnsen, et lite utvalg fra vårt sakrale repertoar, inkludert en nydelig trompet-solo med Erik Skogheim. Totalt en meget flott aften.

Veterankonserten på Persbråten

ÅsenBlåsen spiller hvert år på Veterankonserten i juni på Persbråten,

som arrangeres av vår egen Stein Brubak, 'the one and only'.